VINS RECOMANATS


DRAC MAGIC




Tomàs Cusiné sorprèn amb el  Drac Màgic, vi de la gama més accessible de la seva bodega.
El nom prové de la figura del drac, en la amplia i basta tradició cultural de Catalunya, on aquesta figura es veu reflectida mitjançant els contes, les cançons i la tradició oral del nostre país.

El fantàstic cupatge del Drac Màgic és de 40% Ull de llebre, 20% garnatxa, 20% Samsó, 10% Merlot, 10% Cabernet Sauvignon.

El seu color d’un espectacular cirera fosc.

En nas, trobem una obertura de varietats silvestres (gerds, mores y cireres), i on també  trobem els tons clars de la fusta emprada, lleugerament picant i vegetal.

Ben equilibrat i estructurat y al final, una llarga intensitat.
Fàcil de degustar, fins i tot d’aperitiu, però, on podem gaudir-lo en tota la seva esplendor, serà , amb aus de corral, carn vermella i potser  menjant-nos un bon arròs de llamàntol caldós.





BLANC PLANELL



Aquí tenim un dels blancs de la casa Castell del Remei, de Costers del Segre. 
Elaborat amb Macabeu i Saubignon Blanc.
Color grog pàl·lid amb reflexos de color verdós. Explosió d’aromes intensos a fruita tropical ( meló, fruita de la passió, litxis...) i un toc lleuger a  fonoll. A continuació, records a fruita de polpa blanca (pera, poma, ...) i notes a flor d’ametller. En boca dolçor d’entrada, ampli, equilibrat, podem gaudir d’una extraordinària acidesa que l’hi aporta frescor i vivesa. 
En boca , subtil amargor que allarga la persistència, deixant notes de fulles de figuera i maracujà. 
Especial per peixos al forn i molt recomanat per un bon arròs caldós de llamàntol.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada