RECEPTA CREMA ST JOSEP

Ingredients :


1 l de llet
200 gr de sucre
8 rovells d'ou
35 gr de midó (maicena)
1 rama de canyella
1 pell de llimona




Elaboració:


Posem en un cassó 3/4 parts de llet, el sucre i els aromes al foc . En un bol apart diluïm el midó amb la llet restant i afegim els rovells i batim.
Quan la llet bulli, treiem els aromes i afegim la barreja de llet-midó - rovells,  colant-la per un colador abans d'abocar-la a la llet. Remeneu fins que qualli. No pareu de remenar
Un cop hagi cuallat la retireu del foc i la poseu en un recipìent i la deixem reposar.


La crema s'ha de guardar al frigorific..


Per emplatar-la , la posem un cop freda a la cassoleta de fang i al moment de servir li espolvoregem sucre i la cremem amb un cremador.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada