VINS RECOMANATS DEL MES DE MAIG

Cada mes el nostre soumiller del restaurant ens recomanarà varis vins, aquest més de maig ens proposa un de blanc i un de negre.







Vi de la “Companyia Vinicola Telmo Rodríguez”, elaborat amb raïm 100% Godello.
Combina am tots el aperitius suaus, fumats, como el peix espasa o l'anguila, molt bon maridatge amb peixos, tan en “papillot” como a la graella o en salsa.
Color (vista), groc palla pàl·lid .  Aroma (nas) subtil, no molt intens, però
honest i fruiter  (fruita tropical, pell d’albercoc, cítrics), notes meloses i un lleuger rerefons mineral.
En boca bella textura, untuós i sedós amb una marcada acidesa. Saboros y de prolongat final, invita a seguir bevent.















Vi elaborat amb el raïm autòcton de Ribera del Duero (Tinta fina).
Color (vista), vermell cirera amb una notable intensitat i ribets violacis .
Aroma (nas), intensos, predominen els matisos  de vainilla y coco, testimonis de la criança en fusta de roure.
Gust (boca), saborosos, viu, ben estructurat, llarg i amb uns intensos aromes.
El temps  d’envelliment en barrica ha estat de 12 mesos en barriques de roure francès y americà.
Disponibles en ampolles de ¾  y també per a tots aquells que ho desitgin disposem d’ampolles de ½










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada