VINS RECOMANATS

CA N'ESTRUC


Aquest mes de Juliol, us volem recomanar un altre vi blanc, perquè sabem que un bon blanquet, ve més de gust amb aquestes calors.

Un D.O Catalunya, elaborat a Esparreguera, a poca distància de  Barcelona. Els diferents raïms,vinifiquen per separat en tancs d’acer inoxidable i a temperatura controlada. Xarel·lo, Macabeu, Moscatell i Chardonnay, son els raïm emprats per aquest vi.

Vista: Grog palla amb ribets de color verdós.

Nas: Intens, amb aromes cítrics (pinya, pell de aranja, també dit pomelo, llima, codonyat, poma verda), de fruita blanca i carnosa (préssec), lleu record florals i alguna tímida nota mineral.

Boca:  Sec, glicèric, ben equilibrat entre acidesa i cremósitat . Intens, llarg i golós.

Bona elaboració jove i fresca, senzill, fàcil de entendre i que marida molt bé amb entrants senzills com amanides de pasta i de formatge. S’atreveix a l’hora amb plats elaborats amb marisc i peixos amb suc o a la brasa.





RAIG DE RAÏM
Com a vi negre, aquest mes, us volem presentar un vi jove, recomanat per prendre un pel fresquet, ja que l’estiu s’apropa i convida a tastar vi  més lleugers i no tant complexes com al hivern.


Raig de Raïm és el seu nom, de la Terra Alta la seva procedència ,el Celler Piñol l’elaborador i Garnatxa, Syrah, Cabernet Suvignon i Merlot composen el seu cupatge.

Vista: Vermell cirera picota, ribets violacis, capa mitjana i llàgrima espessa.

Nas: Fruita vermella, vainilla, roure i notes fumades.

Boca:  Entrada fresca amb bona acidesa, ple de fruita vermella, prunes, cireres, recorregut ampli i carnós, pinzellades de pebrot verd i un final especiat i delicat.

Elaboració: 4 mesos en barriques de roure Francès i Americà.   

Bona aposta per prendre als aperitius, sempre servit un pel fresquet, amanides i carns blanques. Una bona opció, seria prendre’l amb una bona fideuà.... com la de Casa Aliaga.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada