MENJAR PER FESTES

ENCARREGA EL MENJAR DE NADAL,SANT ESTEVE, CAP D'ANY... A CASA ALIAGA

- FOIE MI CUIT                
- ANCHOAS 000 DEL CANTÁBRICO    
- JAMÓN IBÉRICO             
- ESCALIVADA CON LANGOSTINOS  
- CREMA DE GAMBAS DE LA COSTA 
- CANELONES ARTESANOS                  
- BACALO AL HORNO CON LANGOSTINOS             
- RODABALLO AL HORNO                    
- COGOTE DE MERLUZA AL HORNO
- CONFIT DE PATO CON PERAS                        
- PATA DE POLLO DE CORRAL AL ESTILO TRADICIONAL                    
- POLLO ENTERO DE MONTAÑA AL ESTILO DE LA ABUELITA MARIA
 ( APROX. 3KG.)                 
- RACIÓN DE COCHINILLO AL ESTILO TRADICIONAL               
- ½ COCHINILLO AL ESTILO TRADICIONAL ( APROX 2-2,5 KG)           
- COCHINILLO ENTERO AL ESTILO TRADICIONAL   ( APROX 4-5 KG.)   

O EL QUE VOSLTRES ENS DEMANEU



RESERVES PER MAIL (RESTAURANT@CASAALIAGA.ES),TELÈFON 93.320.94.94 O AL LOCAL

DIES DE RECOLLIDA 24 I 31 DE DESEMBRE APARTIR DE LES 16HORES

PER QUALSEVOL ALTRE HORARI DE RECOLLIDA CONSULTAR

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada