VINS RECOMANATS









VI NEGRE RECOMANAT




CASA VELLA

Casa vella D’espiells es troba a la propietat familiar de la “Mediona”, situades a les terres altes del Penedès  a 650 metres d’altitud, neix aquest caldo , elaborat  amb raïm bàsicament de Cabernet Sauvignon. En aquestes terres s’hi troben  les millors condicions de terrer i climatològiques per el desenvolupament d’aquesta noble varietat. 
Dotat d’un intens color vermell, on començarem a distingir las tonalitats pròpies d’una llarga criança a l’ampolla. D’aroma profund, intens, complexa i subtil. 
Inicialment ens evoca clares notes de fruites vermelles madures i fruits secs torrats, tot això embolcallat per uns  records a fusta noble i com no, d’inconfusible  rerefons  a pebrots vermells escalivats. 
Si la paciència ens ho permet , apreciarem la permanent crescuda aromàtica que deixarà pas als aromes de vainilla, canyella i balsàmics. En boca, es mostra concentrat, untuós i opulent.. 
Llarg i persistent ens deixa acabar amb un seguit de notes especiades. 12 mesos en barrica de roure francès i americà, més una mitjana de 2 anys a l’ampolla, fa que Casa Vella sigui un vi especialment indicat per carns vermelles, caça i estofats.


VI BLANC RECOMANAT

ERMITA D'ESPIELLS

Vi  emblemàtic de la casa Juvé i Camps del Penedès. 
Ermita D’espiells, procedeix del “most flor” de las veremes de les varietats de Macabeu, Xarel·lo•lo i Parellada, cultivades a la Propietat d’espiells, a Sant Sadurní d’Anoia, en La Cuscona y en Mediona. 
L‘Ermita d’espiells compte amb un bonic i brillant color grog pàl·lid. D’aroma intens i viu, molt  agradable. On podem trobar unes notes  intenses de fruites blanques, poma i pera, així como un subtil rerefons floral. Pel seu pas per boca hi podem trobar una untuositat complexa proveït d’una perfecta acidesa marcadament mineral, tret que aporta al  paladar una sensació molt  refrescant.
 Tots els aromes que percebem al olorar-ho ens acompanyen persistentment fins al seu agradable final. L’elaboració es porta a terme amb la maceració prefermentativa en fred mitjançant  l’ús de difusors de CO2 líquid; Fermentació a baixa temperatura. 
La seva complexitat, el fa especial per maridar amb el nostre nou arròs de llagosta caldós, especial per aquest mes  de desembre.




CAVA RECOMANAT


JUVÉ CAMPS RESEVA DE LA FAMILIA

Aquest mes de desembre volem suggerir-vos un tercer vi, a banda dels tradicionals blanc i negre de cada mes, us volem proposar un tercer, que, donades les dates nadalenques, no podia ser un altre que la D.O Cava per tal brindar amb totes aquelles persones més estimades. I per tal de fer-ho amb la major elegància possible, us proposem un dels millors caves que podem trobar avui dia al mercat. 
Reserva de la Familia de Juvé i Camps està dotat d’un brillant i atractiu color daurat pàl·lid, de bombolla petita i abundant, que emergeixen creant nombrosos rosaris i una corona estable. Profund, intens i elegant, ens evoca inicialment notes de fruites blanques madures. Poc a poc, la seva complexitat creix i apareixen les aromes pròpies d’una llarga criança. Records a pa torrat i un rerefons cítric completen la seva noblesa aromàtica. De cremositat clarament marcada, s’integra subtilment en el paladar, fent que el seu pas per boca, sigui, simultàniament fresc, ampli i sugerent. De llarga intensitat, aquest cava s’elabora amb les varietats Chardonnay , Macabeu , Parellada i Xarel·lo, per maridar amb qualsevol plat que ens proposem: amanides, pastes, peixos, carns, arrossos i marisc. 
















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada