CAVA RECOMANAT




TORELLÓ BRUT NATURE GRAN RESERVA

Arriba la primavera i comença a venir de gust una bona copa de cava ben fresc, per això a l’abril no us proposarem un rosat  com d’altres ocasions, si no un bon cava del Penedès. Torelló brut nature gran reserva

El vi i cava Torelló s’elabora principalment amb dos objectiu clarament marcats: la cura de les  seves vinyes  amb exigència i passió i, garantía de la qualitat futura. Per tot això:



S’acota la producció de les vinyes mitjançant la poda d’hivern i la verema verda de l’estiu. A la primavera es realitza la poda verda, aconseguint  concentrar les propietats del raïm, la seva millor ventilació e insolació, així com la regulació del seu creixement.



Premsat suau per la obtenció del most flor. Mínim de 40 mesos de criança en rimes. Clarificació manual en pupitres. Sense  l’afegit de sucres. Color pàl·lid i brillant.

Aromes de criança, tocs de pa calent  massapà, amb elegants notes d’evolució i un buquet perfectament equilibrat en el que domina sempre la frescor.

Al paladar se’ns presenta rotund, fruital, dotat de una acidesa nerviosa que li aporta  un final net, absolutament sec i delicadament amarg.

Perfectament recomanable amb tot tipus d’arròs, peixos a la brasa o amb vinagreta calenta i el nostre Foie fresc a la graella amb poma al calvados.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada